Kontakt

“Hvis du nogensinde overvejer at prøve terapi, så vil jeg virkelig anbefale Azadeh. Jeg har lært en masse nyttige ting til at tackle mine personlige udfordringer og forstå, hvordan jeg fungerer i mine forhold. Hele forløbet har været en øjenåbner og jeg er så taknemmelig for de gode ændringer, det har skabt i mit liv.”

        Maryam, 29 år

Mød mig på Nørrebro

– online eller i Roskilde

Det kan være en stor beslutning at kontakte en psykoterapeut. Måske står du med en række spørgsmål og bliver i tvivl om, hvad du har brug for – Hvis du er i tvivl, så ring og få en snak. Det er ganske gratis.

En session hos mig foregår i et lille hyggeligt lokale på:

Schleppegrellsgade 10, kld. (Den Gule Flyver),
2200 København N.
CVR: 32624456

Jernbanegade 6B, 1. sal
4000 Roskilde

Kontaktoplysninger
ahaditerapi@gmail.com
+45 2367 2898

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutisk Forening, som er en kvalitetsstempel på mit arbejde. Jeg har tavshedspligt i overensstemmelse med foreningens etiske regelsæt. Desuden modtager jeg løbende supervison hos dygtige Amalie Nybroe. Det gør jeg, så jeg kan yde den aller bedste terapi til dig og passe på dig, mens du er i et forløb hos mig.

Har du spørgsmål?

Du skal være tryg i dit valg af psykoterapeut. Har du derfor spørgsmål til terapien, eller ønsker at afklare om vores kemi passer sammen, så kontakt mig.

Hvis du skriver til mig, så tilstræber jeg at vende tilbage inden 24 timer.