Om mig

Du har et mod og du har en frækhed. Du er drengen i kejserens nye klæder, der råber; ”Du har ingen bukser på, mand.” Og det skal du aldrig holde op med. Det gælder også med dine klienter – Du tør godt sige; ”Nej, det holder ikke det der. Der er noget andet på spil. Bring it on. Jeg kan godt bære det.”

Udtalelse fra underviser & Psykoterapeut, Henriette Boysen

Azadeh Ahadi-Vinther

En af de bedste oplevelser, jeg har haft er på Den Dominikanske Republik, hvor jeg i regnvejr sad på mit board og kiggede ud over havet. Forventningsfuld, skræmt og spændt på, hvornår og hvor stor den næste bølge vil være. Det var den ultimative følelse af lykke. Det beskriver meget godt, hvem jeg er.

Jeg har igennem hele mit arbejdsliv elsket at arbejde med mennesker. Jeg har blandt andet arbejdet i tv-branchen, som har fået mig rundt i alle dele af Danmark og mødt mange forskellige mennesker.

Min lyst til at gøre en forskel og støtte mennesker igennem livets kriser og udfordringer har gjort, at jeg nu i over 5 år har arbejdet som familiebehandler. Jeg hjælper og støtter udsatte børn, unge og familier med komplekse problemstillinger så som diagnoser (angst, autisme, OCD, ADHD), selvskadende adfærd, mistrivsel, håbløshed, misbrug, afmagt og livskriser. Desuden arbejder jeg som faglig udviklingskonsulent i IndsatsRuten.dk, hvor jeg har ansvaret for behandling og sparring i komplekse og udfordrende indsatser samt faglig udvikling af konsulenternes færdigheder og kompetencer i deres arbejde med borgere.

Jeg er eksamineret psykoterapeut med en 4-årig psykoterapeutuddannelse fra Psykoterapeutisk Institut i København og er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, som er et kvalitetsstempel og betyder, at jeg som medlem lever op til en række kriterier om uddannelse og erfaring og dermed har lov til at kalde mig psykoterapeut MPF.

Jeg har derudover specialiseret mig indenfor Indre barn metoden samt angstbehandling. Derudover har jeg arbejdet som rådgiver i NEFOS, hvor jeg har været gruppeleder i samtalegrupper for efterladte til selvmord. 

Du kan få en god fornemmelse af mig som person og terapeut på Facebook eller Instagram @ahaditerapi. 
Du kan også læse mere om mine uddannelser samt erfaringer på LinkedIn

Har du spørgsmål?

Du skal være tryg i dit valg af psykoterapeut. Har du derfor spørgsmål til terapien, eller ønsker at afklare om vores kemi passer sammen, så kontakt mig.

Hvis du skriver til mig, så tilstræber jeg at vende tilbage inden 24 timer.