Psykoterapi

Hvem henvender psykoterapi sig til?

Det er vigtigt at understrege, at psykoterapi ikke kun er for dem med alvorlige psykiske lidelser. Det er en værdifuld ressource for alle, der ønsker at forbedre deres mentale velvære og personlige udvikling. Terapien kan hjælpe med stresshåndtering, relationelle udfordringer, selvaccept og styrkelse af evnen til at tackle livets udfordringer.
Uanset om du er erfaren inden for psykoterapi eller åben over for det som en ny mulighed, kan det være en vej til større balance og trivsel i dit liv. At vælge psykoterapi er et tegn på styrke og selvomsorg.

Psykoterapi: Jeg tilbyder et trygt og fortroligt rum, hvor vi sammen udforsker dine følelser, tanker og adfærdsmønstre. Gennem samtaler og terapeutiske teknikker arbejder vi sammen mod at skabe positive forandringer og styrke dit mentale velbefindende. Psykoterapien lægger vægt på at udforske og forstå de følelsesmæssige og kropslige oplevelser, som du har i øjeblikket og hvordan de oplevelser relaterer sig til tidligere erfaringer og relationer.

Angstbehandling: Lider du af angst, så tilbyder jeg specialiserede angstbehandling, der hjælper dig med at tackle og reducere angstsymptomer, uanset om det drejer sig om generaliseret angst, panikangst, socialangst eller specifikke fobier. Jeg anvender evidensbaserede metoder og skaber et støttende miljø, hvor du kan lære værktøjer til at håndtere og overvinde din angst


Den oplevelsesorienterede psykoterapi
ser individets oplevelser som nøglekilder til indsigt, selvforståelse og personlig vækst. I terapien vil jeg guide dig i udforskningen og udtrykket af dine nuværende følelser, tanker og kropslige fornemmelser, og skabe et trygt rum, hvor du kan dykke dybere ned i din selvforståelse.

En central del af denne tilgang er opmærksomheden på kroppens signaler og kropsoplevelser. Du vil blive opfordret til at være opmærksom på kroppens fornemmelser som en kilde til information om din indre tilstand og for at forstå, hvordan tidligere erfaringer kan påvirke dine kropslige reaktioner i nuet.

Vigtigheden af klient-terapeut-forholdet anerkendes også. Jeg vil være opmærksom på og reagere på de dynamikker, der opstår mellem os under sessionerne, hvilket giver dig mulighed for at udforske relationelle mønstre og eksperimentere med nye måder at være i relationer på.

Oplevelsesorienteret psykoterapi integrerer forskellige terapeutiske metoder som eksistentiel terapi, gestaltterapi, kropsterapi og mindfulness. Det er en dynamisk og interaktiv terapiform, der fokuserer på din unikke oplevelse for at skabe øget bevidsthed, personlig vækst og trivsel

 

Jeg oplever Azadeh som et meget varmt og nærværende menneske, som hurtig fik skabt et rum, hvor jeg turde åbne mig op. Hun har med sine professionelle spørgsmål hjulpet mig med at åbne op, fået mig til at tro på mig selv, at jeg er god nok, som jeg er. Jeg er blevet gladere og mere positiv i det daglige. Det har også gjort, at jeg kan slappe af i andres selskab og at jeg tør bidrage i samtaler

          Maria, 27 år

Mit terapeutiske speciale er..

Derudover kommer vi ofte i terapien til at berøre tematikker;

Da jeg er gruppeleder i NEFOS, født i Iran – og erfaringer fra mit arbejdsliv med unge med diagnoser samt egne livserfaringer, tager jeg også klienter med ønske om disse specifikke tematikker;

Uanset årsagen til at du søger terapi, så vil jeg gennem nærvær og tilstedeværelse skabe et trygt rum, hvor du kan være dig selv, med alt det du indeholder.

Har du spørgsmål?

Du skal være tryg i dit valg af psykoterapeut. Har du derfor spørgsmål til terapien, eller ønsker at afklare om vores kemi passer sammen, så kontakt mig.

Hvis du skriver til mig, så tilstræber jeg at vende tilbage inden 24 timer.